TEST SIDE - (HER KAN DU GØRE HVAD DU VIL)

HVAD TILBYDER VI

CItat

Vibeke Drevsen Bach

"Vi ser kun stor effekt af kursuskronerne, hvis mulden hvori det nye skal vokse op er gjort klar, bliver næret, gødet og vandet over tid”

info

workshop

Afhængig af målet designer vi ikke bare kursusforløb, workshop eller proces, men arbejder samtidig målrettet, dedikeret og bevidst med at fremelske den ”muld”, hvori det nye efterfølgende kan spire frem og blomstre op. Derfor er Energy2work lige så nysgerrig på afsættet og opfølgningen som på selve dagen.

kurser

Landet over udbydes der utallige kurser; fagligt spændende og yderst relevante kurser båret af dedikerede og fagligt kompetente undervisere. Men én ting er at skabe et godt kursus, et andet er at få essensen af et kursus eller kursusforløb til at blive til læring, slå rod, forplante sig og få effekt! 

Netop dét ligger Energy2work særligt på sinde. Vi er oprigtigt optaget af effekt; effekt på mange planer og med mange bundlinier for øje. Derfor designer vi altid ”før, under og efter processer”; forberedelses-, lærings-, transfér- og forankringsstrategi, så I får det optimale ud af vores og jeres investering. 

Energy2work’s eksisterende kurser kan hjemkøbes isoleret og enkeltvis, men er udviklet som byggeklodser og dermed forbundne enheder til at sikre optimal effekt, når de indgår i en større og flerårig kulturtransformerende indsats baseret på det samlende blomstringsunivers. 


Vores kurser er alle velafprøvede og effektfulde, men vi nyskaber og udvikler meget gerne kurser i samarbejde og med inspiration fra jer. Hvis I har en idé til et spændende kursus eller er nysgerrige på ét af de eksisterende kurser i blomstringsuniverset, så ring endelig! Vi går ikke af vejen for at sparre og tænke med jer. Vi trækker gerne på gode samarbejdspartnere og eksterne kræfter, hvis ikke vi selv kan imødekomme behovet.


Kurserne varierer i antallet af timer, i form og i indhold.Mail for mere information

storytellers and visual communicators

We are here to make you connect with your audience through visual storytelling. Passionate and proud of our work, we believe that story is not just an idea or a benefit. It's how we choose to communicate in every message we want to convey. It's how we want to make people feel and reflect.

With creative minds and skills we make film, video marketing, music videos, documentaries, animation, photography and design. We merge creativity and strategies in visual communication. We use imagery to tell stories that make a difference.

"To be a person is to have a story to tell." (Isak Dinesen)

-lkfnb sdjh'p 

vi tror altid på potentiale