Foredrag, indlæg & oplæg

Foredrag med vibeke

Vibeke Drevsen Bach

Siden 2005 har Energy2work v. Vibeke Drevsen Bach holdt kreative og visionære indlæg, oplæg og foredrag for minimum 18.000 personer. Tæller vi foredragene i hendes forrige arbejdsliv som kampagneleder for Nordisk Operation Dagsværk, direktør i Livslinien og kampagneleder og oplysningskonsulent i Folkekirkens Nødhjælp tæller det adskillige flere tusinde i ind- og udland.

hvad taler vibeke om - til hvem - og hvor i verden!

Vibeke har talt på en række nationale, nordiske og internationale konferencer, fagkonferencer og ledelseskonferencer. Hun har talt til ledelser, byråd, kommunaldirektioner, forskere og videnspersoner, medarbejdere med mange fagligheder, uddannelsesinstitutioner, regionsråd, bestyrelser, ledelser, foreninger, frivillige, medarbejdere, familier, mennesker med demens og behandlere.  

Siden 2005 har Energy2work v. Vibeke Drevsen Bach holdt kreative og visionære indlæg, oplæg og foredrag for minimum 20.000 personer. Tæller vi foredragene i hendes forrige arbejdsliv som kampagneleder for Nordisk Operation Dagsværk, direktør i Livslinien og kampagneleder og oplysningskonsulent i Folkekirkens Nødhjælp tæller det adskillige flere tusinde i ind- og udland.  

Vibeke er inspirerende, nænsomt provokerende og yderst medtagende på en scene. Vibeke har et naturtalent for at “være på”, tale i øjenhøjde, skabe en god energi og en imødekommende stemning. Vibeke tror på at der så uendeligt meget mere at gøre godt med i denne verden, som ligger uudnyttet hen. Skabende energi, potentiale, kreativitet og genialitet, der bare venter på at blive fundet, samlet op og sat i spil i forskellige kontekster - til glæde til gavn for os alle.  Derfor kredser Vibekes indlæg, oplæg og foredrag på forskellig vis omkring menneskelig, organisatorisk, virksomhedsmæssig og samfundsmæssig blomstring og veje dertil.

Vibeke Drevsen Bachs foredrag vendes almindelige forståelser på hovedet, og sættes sammen på måder, så der inspireres og vækkes til nye måder at tænke, tale om og forstå mangt og meget.


Varighed

Foredragene varer alt mellem 30. minutter og op til 2 timer, men alt kan lade sig gøre, og du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om ideer, ønsker, muligheder og priser.book vibeke

Faste FOREDRAG

KAN MAN BLOMSTRE MED DEMENS – TAG MED PÅ EN REJSE FRA JORDEN TIL MÅNEN

FOREDRAG 1

læs mere

Stem dit instrument

FOREDRAG 4


læs mere

HJÆÆLP, LUK MIG UD, JEG VIL HJEM, LUK MIG IND!

FOREDRAG 2


læs mere

beskrivelse af foredrag

KAN MAN BLOMSTRE MED DEMENS – TAG MED PÅ EN REJSE FRA JORDEN TIL MÅNEN

Foredrag 1

Foredraget ”Kan man blomstre med demens- tag med på en rejse fra Jorden til Månen”, tager tilhørerne med ud på rejsen, som var det os selv, der en dag får Månerejsebrevet fra Apollo bureauet. Foredraget er gribende, bevægende, indsigtsgivende og inspirerende. Efter dét er man ikke længere den samme, som mange tilhørere senere har tilkendegivet. Foredraget kan med berige ALLE, politikere, direktører, chefer i social- og sundhedsområdet, bankansatte, frisører, tandlægen, ansatte, unge, familier og de mange som har demens i startfasen. 

Foredraget tager 1 time, men kan gøres til 1-2 dages hjemkøbt kursusforløb.

HJÆÆLP, LUK MIG UD, JEG VIL HJEM, LUK MIG IND!

Foredrag 2

Hjem er en følelse, som de fleste mennesker kender. Den er forbundet med noget trygt, varmt, sikkert og genkendeligt for de fleste. Er man bragt ud på en rejse fra Jorden til Månen, har man i endnu større grad end nogensinde brug for at føle og komme i kontakt med dén følelse, som skaber go kemi i kroppen. Ikke desto mindre, så kan det være svært at finde HJEM, når man er ved at miste sin hukommelse. Når vi som medrejsende bliver gode til at genskabe netop dén følelse og ved hvilke strenge vi skal spille på, ja så kan rejsen fra Jorden til Månen blive mere fredfyldt og tryghedsskabende end det er tilfældet for de fleste. 
 Foredraget retter sit fokus på begrebet HJEM og er en rejse ind og ud af eget og andres hjem, så vi andre for alvor kan forstå hvor lidt det kræver at styrke hjem-følelsen, hvis vi sætter alle sejl til i fælles flok. Foredraget er en naturlig forlængelse af rejsen fra Jorden til Månen - en sanse- og fortællingsrejse for fagfolk, familier og de mange som har demens i startfasen. Men, kan også høres uafhængigt af det første.

Foredraget varer 1 time, men kan også blive til et kursus på 1 dage.

JEG ER JENS MED DEMENS, MEN JEG ER OGSÅ JENS IMENS!!

Foredrag 3

”Jeg er Jens, men jeg er også Jens imens”, er et foredrag der bygger på en fortælling om at være familie og have en mentor med på sidelinien Jens bor på plejehjem og er i sin sidste fase af sin sygdom, det har han været længe, men nægter at forlade denne klode. Jens har haft og har fortsat sin egen unikke Månerejse, men det har familien også – som medpassagerer. Foredraget her er historien om at have en far med demens og om at være mentor for en familie, der søger i alle retninger for at finde og skabe den optimale Månerejse for deres far og ægtefælle. Foredraget bygger på en masse erfaringer, historier og fortællinger og inddrager billeder, videoklip, sange og digte taget og skrevet af sønnen Thomas. 

Foredraget er af min. 2 timers varighed og samskabes af Thomas og Vibeke i fællesskab.

Stem dit instrument

Foredrag 4

Enhver musiker ved, at lyde ikke bliver til musik bare fordi de bliver spillet. Og ingen musikere går på en scene inden de øvet sig længe og har stemt deres instrument. Og ingen spiller sammen uden at de er samspillede og ved hvilket stykke de skal spille. Med mindre de er kunstnere. En tilsvarende forberedelse gør mange andre mennesker ikke, inden de giver sig i kast med deres metiér. Det kan være som politiker, ledelse, plejepersonale, sygeplejerske eller konsulent. Er der et egentlig et problem?? Måske eller måske ikke! 
Foredraget tager fat i betydningen af at stemme sig som et instrument for at være den og de optimale med-rejsende på rejsen fra Jorden til Månen. Foredraget demonstrerer gennem eksempler,  fortællinger og lyde forskellen på at tage med på månen som et stemt instrument og som et ikke stemt instrument. Både som individ og system og retter fokus på effekten og effekten af effekten.  
Foredraget er tankevækkende, vækkende og inspirerende. Ingen går hjem uden lige at overveje HVORDAN jeg kommer ind ad døren, for nu kender jeg effekten og effekten af effekten. 

Foredragets længde: 1,5 time. Foredraget kan gøres til et mindre eller længere kursusforløb til hjemkøb.