ledelsescoaching

HVAD TILBYDER VI

CItat

Vibeke Drevsen Bach

”Fremtidens ledere kan kunsten at plante en vision, løfte energi og kalde et utal af potentialer og genialitet frem i andre, fordi man kan kunsten at kalde det hele frem i sig selv”

Ledelsescoaching

Ledere skal præstere på et utal af parametre hver eneste dag og i en kompleksitet, der øges dag for dag. Alt for mange ledere lades i stikken, når det begynder at brænde på eller helt brænde sammen om ørerne af dem. Måské er DU en af dem? I givet fald er du ikke alene. Vi er mange, der har været der!

Hvis du er nysgerrig på at få nye indsigter i din ledelseshistorie, dine visioner, værdier, tanker, aktuelle udfordringer eller drømme, og såfremt du finder det vigtigt, at det foregår i et trygt, sikkert og energigivende rum, hvor du altid bliver klogere, inspireres eller støttes i tilspidsede situationer, så tøv ikke med at række ud. Vi er her for det samme og elsker at se mennesker blomstre op og sætte nye frø!
Ledelsescoaching tilbydes når der søges nye perspektiver på en udfordring, et dilemma, en idé eller en drøm og kan gennemføres via skype, telefon eller face to face! Også grupper!


BOOK VIBEKE

vi skaber vi-rus