Rådgivning & sparring

HVAD TILBYDER VI

CItat

Vibeke Drevsen Bach

"Når vi vender demenssynet på hovedet og anskuer det gammelkendte fra et andet perspektiv, kan vi få adgang til nyt og herfra skabe nyt. Jord og månemetaforen har bevist at den giver mening for, værdi til og håb for alle, det kan gøre mig håbefuld”

Hvad giver sparring for jer

E2W’s hjerte brænder og banker for at skabe et kvantespring i den menneskelige bevidsthed og i social-, sundheds- og ledelsesområdet, men demensområdet især, for her er udfordringerne store og potentialerne enorme. Udfordringerne og svaret er noget andre områder kan lære gennem. 

E2W puljer derfor sin viden, erfaring og ideer og perspektiver til hvem der måtte ønske at gøre en forskel og kalde på støtte: mennesker med demens, familier, direktioner, byråd, politikere, ledelser, konsulenter, foreninger, undervisere, uddannelsessteder eller også fra lignende områder. 

E2W rådgiver og sparrer omkring demenspolitikker, demens- og ledelsesstrategier, uddannelsesforløb, effektsandsynlighed, organisations- og ledelsesudviklingsforløb, ligesom der tilbydes idéer og sparring på koncept og kommunikationsplan.


BOOK VIBEKE

vi skaber vi-rus