KURSER

HVAD TILBYDER VI

CItat

Vibeke Drevsen Bach

"Vi ser kun stor effekt af kursuskronerne, hvis mulden hvori det nye skal vokse op er gjort klar, bliver næret, gødet og vandet over tid”

kurser

Landet over udbydes der utallige kurser; fagligt spændende og yderst relevante kurser båret af dedikerede og fagligt kompetente undervisere. Men én ting er at skabe et godt kursus, et andet er at få essensen af et kursus eller kursusforløb til at blive til læring, slå rod, forplante sig og få effekt! 

Netop dét ligger Energy2work særligt på sinde. Vi er oprigtigt optaget af effekt; effekt på mange planer og med mange bundlinier for øje. Derfor designer vi altid ”før, under og efter processer”; forberedelses-, lærings-, transfér- og forankringsstrategi, så I får det optimale ud af vores og jeres investering. 

Energy2work’s eksisterende kurser kan hjemkøbes isoleret og enkeltvis, men er udviklet som byggeklodser og dermed forbundne enheder til at sikre optimal effekt, når de indgår i en større og flerårig kulturtransformerende indsats baseret på det samlende blomstringsunivers. 


Vores kurser er alle velafprøvede og effektfulde, men vi nyskaber og udvikler meget gerne kurser i samarbejde og med inspiration fra jer. Hvis I har en idé til et spændende kursus eller er nysgerrige på ét af de eksisterende kurser i blomstringsuniverset, så ring endelig! Vi går ikke af vejen for at sparre og tænke med jer. Vi trækker gerne på gode samarbejdspartnere og eksterne kræfter, hvis ikke vi selv kan imødekomme behovet.


Kurserne varierer i antallet af timer, i form og i indhold.Mail for mere information

vi tror altid på potentiale