Blog

den gordiske knude kan løses

13.12.2015

Lev et liv i balance og høj grad blomstring, som følge af milliarder af menneskers personlige og kollektive bevidsthedsløft og indsats. Læs hele blog postet...

Filosofi

blomstring

Vi ved i dag at mennesker med demens kan leve med høj grad af velbefindende selv sent i et demensforløb. Men, det lader sig kun gøre hvis omgivelserne kan det de skal kunne og stiller de muligheder tilrådighed som behøves.  

Blomstringsuniverset er den samlende indsigtsgivende udforsknings- og transformationsramme, der kan vise vej og vender menneskelige og samfundsmæssige udfordringer til bæredygtige, kreative,  menneskelige og økonomisk rentable løsninger på måder, der ikke behøver være raketvidenskab forbeholdt eksperterne.  

Vil du med?

FIlosofi

Rejsen til månen

Fremtidens Apollo Bureau får travlt, for  antallet af demensrejsende vokser eksplosivt. Hvis vi vil vække håb og ikke rædsel, må vi give rejsende en langt mere støttende, tryg, sikker og livgivende demensrejse, det kræver at alle medrejsende og assisterende stewardesser omkring lære kunsten at rejse. Sammen må de trække på flere intelligenser, øve sig i at se verden på hovedet og rejse i tid, sted, rum og virkeligheder. 

Hvis I vil med, så har Energy2work flere RUM-programmer, målrettet  dem mange forskellige, der ønsker at øve sig i at rejse med til Månen uden selv eller nogen andre kommer til skade! 

FIND GULDET – 

FORÆDL PLEJEKULTUREN


læs mere

skab blomstring på plejefabrikken

læs mere

TID TIL AT BEDRIVE LEDELSE, DER SKABER BLOMSTRING


læs mere

MÅNEREJSELEDSAGER


Læs mere

HVORDAN FORÆLDLER MAN EN PLEJE-KULTUR TIL EN OMSORGS- OG BLOMSTRINGSKULTUR


læs mere

oversigt over alle kurser

  1. FIND GULDET – FORÆDL PLEJEKULTUREN.BLOMSTRINGSVEJLEDER
  2. TID TIL AT BEDRIVE LEDELSE, DER SKABER BLOMSTRING
  3. HVORDAN FORÆLDLER MAN EN PLEJE-KULTUR TIL EN OMSORGS- OG BLOMSTRINGSKULTUR
  4. SKAB BLOMSTRING PÅ PLEJEFABRIKKEN
  5. MÅNEREJSELEDSAGER
LÆs om alle kurserne her